Vendéglátóipari Főiskola 50

ezek történtek velünk azóta

Bürger Kati

2015. június 08. 23:48 - arpi42

Kedves volt évfolyamtársaim,

Nagyon kellemes emlékeim között tartom számon a veletek eltöltött pár évet de a folytatás, hogy finoman fejezzem ki magam, nem volt egy sikertörténet -már ami a szakmai részt illeti.

Az a 4 év amit a hatodik kerületi Vendéglátónál üzletvezető helyettesként töltöttem (Opera étterem és Párizsi cukrászda) kemény konfrontáció volt a valósággal, telis teli olyan meglepetésekkel, amit a főiskolán nem tanítottak.

Majd Mosóczi Karcsi ajánlására Hungarhotels Ellenőrzési Osztályán újabb 4 év - ez minőségi ugrást jelentett, bár a mai napig tartó naivitásom itt sem hagyott cserben...

Ennek egyik betetőzéseként jutottam el 1973-ban Rotterdamba dolgozni, de ez már egy másik történet.

Azóta ott élek de nagyon gyakori és szoros kapcsolatom van mind az itt lévő családommal mind az itteni mindennapok eseményeivel.

10 éve vagyok szabad ember, azaz nyugdíjas. Kertelek, azaz egy bérelt kertben próbálok úgy tenni, mintha értenék hozzá, már kb. 17 éve, de a kert még mindig győzésre áll....

Nem adom fel!

Örülök hogy a véletlen úgy hozta -Körmendy Margit megtalált a Facebook-on- hogy részt vehetek eme nevezetes eseményen!

A szerdai viszontlátásig baráti üdvözlet mindannyitoknak!

Bürger Kati

 

Szólj hozzá!
Címkék: beszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://foiskola50.blog.hu/api/trackback/id/tr977527912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása